7.8.2024. 11:55
1
Admir Katica o samoubistvu policajke MUP-a KS: "Ovo mi je jedan od najtežih dana otkako sam na poziciji ministra"
Vijest da je pripadnica MUP-a Kantona Sarajevo jutros počinila samoubistvo potresla je javnost. Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica kazao je kako je ovo je veoma težak dan za MUP Kantona Sarajevo, a njemu lično jedan od najtežih otkako je na poziciji ministra unutrašnjih poslova.

"Vijest da je naša policijska službenica počinila samoubistvo me veoma potresla i duboko suosjećam sa boli koji osjećaju njeni najbliži. Jedan život danas je zauvijek ugašen i molim sve pripadnike medija i javnost općenito da se prema ovom slučaju suicida odnose sa dužnom pažnjom, posebno vodeći računa o emocijama porodice, prijatelja, ali i radnih kolega naše policijske službenice. Kao što je već rečeno, vrši se policijski uviđaj i bit će rasvijetljene okolnosti usljed kojih je došlo do ovog tragičnog slučaja suicida, ali nijedno objašnjenje neće ublažiti bol i gubitak koji sada osjećaju oni koji su ostali iza naše policijske službenice. Naše misli su sa njima", kazao je Katica.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.