18.8.2024. 11:11
0
U Hercegovini aktivna još dva požara
Na konjičkom području požar na lokalitetu Vrtaljica/Suhi Do u dobroj mjeri je ugašen, na nekim mjestima je aktivan ali pod kontrolom. Požar na Prenju, na lokalitetu Crno Polje i dalje je aktivan na manjim mjestima.

Za sada nije ugroženo stanovništvo te stambeni i drugi objekti, saopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Inače, na području HNK u posljednja 24 sata zabilježeno je 14 požara, i to po šest u Mostaru i Čapljini te dva u Konjicu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.