22.8.2024. 9:39
2
Stevandić “otkriva” kakve je poruke šef CIA-e donio u BiH i optužuje: „Izgleda da samo oni nisu shvatili poruke šefa CIA o potrebi…“
FOTO: n1
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić oglasio se na temu posjete direktora CIA-e Williama Burnsa Bosni i Hercegovini.

"Tzv političko Sarajevo je zaista nevjerovatno. Izgleda da samo oni nisu shvatili poruke šefa CIA o potrebi deeskalacije situacije u BiH i regiji te odgovornosti svih u tom procesu koji bi očuvao mir.

Oni jednostavno sve stavljaju u funkciju sukoba sa Republikom Srpskom i satanizacijom njenog rukovodstva pa pokušavaju da glume portparole CIA ili parafraziraju ili čak otvoreno lažu o temama posjete.

Skupo branjena i vrlo racionalna neutralnost RS je izgleda razumljivija šefu CIA a njima je i dalje trn u oku. Podilaženje SAD mržnjom prema Rusiji i potkazivanjem RS u tom pravcu je baš jadno i nisko.

Oni možda u tome uživaju ali to ne gradi budućnost ni suverenitet BiH. Teroristi im nisu tema jer je kriju pod tepihom.

Hoće li ikad naučiti šta je suživot i uvažavanje i šta znači ravnoteža između unitarizma i posledičnog separatizma?

Neće! To će im možda idući put objasniti šef CIA a oni bespogovorno vežu konja gdje im gazda kaže. Do tad muka za sve nas i njih", objavio je Stevandić na mreži X.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.