6.9.2024. 22:46
1
Dodik poručio da SNSD ne promoviše liberalne vrijednosti: Znamo ko je majka, a ko je otac
U Banjoj Luci na tvrđavi Kastel je održana stranačka konvencija SNSD-a pod nazivom "Pobijediće Srpska", kojom je ozvaničen početak predizborne kampanje za lokalne izbore.

Obratio se predsjednik ove stranke Milorad Dodik koji je uvjeren da će SNSD dobiti najveće povjerenje građana.

- Bitne su nam i male pobjede, ali bitne su nam i pobjede naših kandidata. Naš plan je da pobijedimo u svim gradovima, da pobjede ostvare svi naši kandidati i dobijemo 70 posto opština koje će zajedno sa Vladom RS raditi na onome što nam je sveto, a to je jačanje RS - rekao je Dodik.

Istakao je da je ovo tradicionalno društvo i da SNSD ne promoviše liberalne vrijednosti.

- Znamo ko je majka, a ko je otac. Mi smo spremni da platimo cijenu našeg stava - naveo je Dodik.

Dodik je kao pokvarena ploča i ovaj put ponovio kako je RS država, a BiH moranje.

- O našim politikama odlučuje ovaj narod. Ja nisam čovjek rata i ne želim da iko strada. Ovdje neće biti rata, ali nećemo odustati od političke borbe za našu državu RS - rekao je Dodik.

Konvenciji su prisustvovali i poslanici u parlamentima Bugarske i Rumunije, predstavnici Komunističke partije Kine i Pokreta socijalista, a program je završen uz vatromet.

(Sead M.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.