13.9.2024. 16:17
0
Enis igrao ragbi na Bilinom Polju
Svi putevi vode na Bilino Polje, pa nije iznenađenje da je poznati glumac Enis Bešlagić, koji ovih dana neumorno vozi iz grada u grad svojim Bingomobilom, svoju posjetu Zenici počeo na ovom stadionu.

Enis je na stadion Bingomobilom dovezao ekipu mladih ragbijaša na odmjeravanje snaga, na mini ragbi turniru. Za ragbi kažu da je sport u kojem nema pretvaranja, pa ćemo vjerovati i u konačni rezultat turnira u kojem je pobijedila Enisova ekipa, predvođena najmlađim ragbijašima u Zenici. Sportsku atmosferu na stadionu Enis je iskoristio i da iskuša snagu svoje ekipe u povlačenju konopca sa mladim ragbistima. Mladi Zeničani su ubjedljivo pobijedili u ovom izazovu i osvojili jedinstvene nagrade. 

Čini nam se da je Enis cijelu Zenicu obišao sa raznim igrama i izazovima, pored stadiona vidjeli smo ga i na šetalištu pored Bosne, pa u centru grada, činjenica je da mu Zeničani nisu mogli odoljeti. 



U svemu tome imali smo priliku vidjeti nekoliko hrabrih učesnika u izazovu gdje su morali zavezanih očiju staviti ruku u misterioznu kutiju i prepoznati šta se u njoj nalazi. Ako je suditi po reakcijama učesnika, Enis je bio posebno inspirisan u kreaciji ove mini misterije, ali su nagrade za učesnike bile dovoljna naknada za pretrpljeni stres. 

Gdje god se pojavi Enis, znamo svi da donosi smijeh i poklone, ali neke njegove posjete su malo drugačije, tako da je ova posjeta Zenici završena sa posjetom JU „Dom-Porodica“ kojima je Enis uručio Bingo donaciju od 10.000 KM, kao i školske potrepštine za 50 djece koja su ovih dana krenula u školu. 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.