3.7.2024. 15:00
3
Našla se na meti kritičara - Influenserka Ilda Humić ima četvoro djece, a na more povela samo troje: "Nije bilo mjesta u automobilu"
FOTO: screenshot
Ilda Humić je ove godine dobila četvrto dijete, a u međuvremenu je isplanirala odlazak na more.

Ipak, trogodišnjeg sina Isaka ostavila je kod kuće jer, kako je izjavila, nije bilo mjesta u automobilu.

Ova njena izjava izazvala je bijes korisnika Tvitera, pa su ubrzo počeli da korisnici ove društvene mreže iznose stavove o majki četvoro djece.


- Ovoj ženi je patetika drugo ime. Prvo tužna priča kako se roditelji trude da uspiju, a onda "dva i dva su četiri, Isak je ostao."



- Nije bilo mjesta u autu i ostale laži.

- Odbacila si jedno svoje dijete zbog mora, ostavila ga da se kupa u žabokrečini, i još se hvališ time, tako da to sve što si rekla možeš samo reći svom odrazu u ogledalu, glasio je komentar još jedne korisnice Tvitera.

Ilda je ubrzo nakon komentara zgranutih korisnika Tvitera, objavila video u kom vrijeđa sve oni koji su krtikovali.

 

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.