3.7.2024. 9:35
0
Zoran Kesić nasmijao region prilogom o nastupu Srbije na Euru: "Ko je kriv? Hrvati!"
Fudbalska reprezentacija Srbije je svoj put na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj završila u grupnoj fazi. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija završili su na posljednjem mjestu grupe.

Fudbal je, naravno, i dalje glavna tema u komšiluku, a prilog reprezentaciji Srbije posvetio je i sjajni Zoran Kesić, u svojoj satiričnoj emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem.

- Volite li fudbal? Volite, nažalost, moje saučešće. Govorimo o nastupu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu. Za razliku od velikog broja građana koji odu i tamo ostanu, fudbaleri su se baš brzo vratili, započeo je Kesić.

Kako se u Srbiji, bizarno, nakon kraha na Euru na kritički način govorilo i o tome da su Dragan Stojković i njegovi izabranici u Njemačku otputovali hrvatskim avionom - to je komentarisala čak i Ana Brnabić, predsjednica državne Skupštine - popularni voditelj nije mogao bez svog satiričnog osvrta:

- Tu smo, znači. Tačno sam znao da nije do trenera, saveza, taktike, igrača ili stručnog štaba, ili trulog sistema i sprege stranka - država - fudbal - navijači - mafija, nego ko je kriv - Hrvati! I svaka čast predsjedniku što je uopšte smogao snage da odšuti i uđe u taj neprijateljski zrakoplov i pozdravi naše nogometaše, poručio je Kesić.

U videoprilogu kanala "24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal" pogledajte ovaj Kesićev nastup.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.