3.7.2024. 22:10
0
Jamie Foxx prekinuo šutnju o bolesti: Sve je počelo s teškom glavoboljom
Kada je u aprilu 2023. otkriveno da je legendarni glumac Jamie Foxx hitno hospitaliziran, ne treba govoriti koliko su njegovi fanovi u strahu iščekivali vijesti o omiljenom glumcu. On je o svom stanju šutio, sve do sada…

Bio je to dan kao svaki drugi, Jamie Foxx je snimao svoj novi film sa Cameron Diaz u Atlanti kada je zbog još uvijek javnosti nepoznatih simptoma hitno hospitaliziran.

O tome što se dogodilo i zašto je završio u bolnici, Jamie Foxx svo ovo vrijeme nije htio pričati, no sada je to ipak odlučio podijeliti sa svojim najvećim fanovima. Priznao je kako su ga iznenadni zdravstveni problemi doveli do samog ruba života i smrti.

Sve je, kako je otkrio u jednom videu snimljenom u Phoenixu, dok je pričao s fanovima, počelo s glavoboljom.

„Počelo je s teškom glavoboljom. Zatražio sam tablete protiv bolova i sljedeće što znam, probudio sam se gotovo tri sedmice kasnije ne sjećajući se ničega što se događalo. Nisam bio pri svijesti 20 dana.“

U svemu tome najviše je zahvalan svojoj sestri i kćerki koje su ga zapravo spasile od smrti.

– Moja sestra i moja kćerka odvele su me doktoru koji je rekao da se ‘gore nešto događa’, pokazujući na glavu’, dodao je Jamie Foxx ostavivši i dalje detalje iz zdravstvenog kartona privatnima, no borba za život bila je i više nego očita.

(Ajdin B.)

Jamie Foxx
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.