24.4.2024. 10:54
0
Detalji saobraćajne nesreće na Alipašinom Polju: Vozač Kia-e prešao preko šina i direktno udario u drugo vozilo
FOTO: Crna-Hronika.info
U stravičnom sudaru koji se sinoć oko 23:30 sati dogodio u ulici Bulevar Meše Selimovića, u sarajevskom naselju Alipašino Polje poginula je jedna osoba, a više je povrijeđeno.

Kako smo već pisali, povredama je podlegao putnik iz vozila Kia, državljanin Finske P.J.T. (63).

Povrede su zadobili vozač Kia-e M.M. (67) iz Sarajeva, suvozačica K.M. (67) iz Sarajeva i vozač Audija 29-godišnji Sarajlija E.I.

M.M. i K.M. su vozilom Hitne pomoći prebačeni i zadržani na daljnjem liječenju na Klinici za anesteziju i reanimaciju KCUS, dok je E.I. zadobio teške tjelesne povrede i zadržan je na Klinici za ortopediju i traumatologiju na daljnjem liječenju.

Prema nezvaničnim informacijama, a kako su svjedoci ispričali za portal Crna Hronika, vozilo Kia je izgubilo kontrolu, prešlo preko šina, ušlo u suprotnu traku i direktno se sudarilo sa vozilom Audi.

Koliko je strašan sudar bio vidi se i po šteti na automobilima i rasutim dijelovima po cesti.

Policijski uviđaj je trajao duboko u noć.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.