12.9.2016. 18:54
0
V.P. putem SMS poruka prijetila smrću jetrvi i njenoj snahi
Policija iz Doboja podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv žene čiji su inicijali V.P. sa područja ovog grada zbog sumnje da je, koristeći karticu hrvatske mobilne telefonije, svojoj jetrvi i njenoj snahi prijetila smrću putem SMS poruka.

Sumnja se da je V.P. od 15. do 20. jula u SMS porukama upućivala ozbiljne prijetnje po život, tijelo i materijalna dobra oštećenih i članova porodice, čime je kod njih izazvala strah i nesigurnost, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj. 

Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres kuće koju kao član porodičnog domaćinstva koristi V.P, prilikom čega su pronađeni i oduzeti predmeti koji mogu koristiti u daljem toku krivičnog postupka. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.