27.2.2017. 11:20
0
Za protekli vikend tri pljačke u Mostaru
Dvije nepoznate muške osobe uz prijetnju pištoljem izvršile su u nedjelju razbojstvo u Lutriji BiH, u ulici Kralja Tvrtka u Mostaru.

Razbojstvo je prijavljeno Policijskoj stanici Mostar Centar u nedjelju oko 21 sat, nakon čega je obavljen očevid.

 Policijska je ophodnja na mjestu događaja utvrdila da su u kladionicu ušle dvije osobe, visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, obučene u bijelu i crveno crnu duksericu s kapuljačama navučenim preko glave i od djelatnika navedene kladionice otuđile novac.

 S događajem je upoznata krim. policija te poduzete sve potrebne mjere, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

 U noći sa subote na nedjelju, u 2,10 sati, Policijskoj stanici Mostar Centar obratio se uposlenik benzinske crpke Čule, u ul. II bojne rudničke, te prijavio razbojstvo na navedenoj crpki.

 Policijska ophodnja je na mjestu dotgađaja utvrdila kako je nepoznata osoba ušla u unutrašnjost crpke, te uz prijetnju pištoljem iz kase otuđila novac.

 S događajem je upoznata krim. policija i nadležni tužitelj te poduzete sve potrebne mjere.

 Policijskoj stanici Mostar Centar, u subotu, u 19,15 sati, djelatnica trgovine "MM TT", u ul. fra. Didaka Buntića, prijavila je da su u navedenu trgovinu ušle dvije maskirane osobe s pištoljem u ruci, te da je jedna od njih pištoljem udarila prijaviteljicu u predio čela dok je sjedila za kasom. Zatim ju je odgurnula i uzela kasu s novcem, nakon čega su obje osobe napustile trgovinu i udaljili se u nepoznatom smjeru. Obavljan je očevid te su poduzete sve potrebne mjere.

 Na području HNŽ-a za protekli vikend ukupno je registrirano 17 prijava iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta. 

 U istom razdoblju registrirana je 21 prometna nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, a jedna osoba lake ozlijede.

 Iz oblasti javnoga reda i mira registrirano je 5 prekršaja, navodi se u pripćenju MUP-a HNŽ-a.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.