4.5.2017. 12:18
0
Pucnjava u Starom Gradu, policija traga za počiniocem
U ulici Mustaj pašin mejdan, općina Stari Grad, u srijedu je u 21.30 sati došlo do upotrebe vatrenog oružja, a prema saznanju MUP-a KS osoba L.K. ispalila je više hitaca iz vatrenog oružja prema H.A. iz Sarajeva.

Nije bilo povrijeđenih osoba, niti materijalne štete, a policija MUP KS nastavlja rad na potpunom dokumentovanju pomenutog događaja, kao i pronalasku izvršioca.

Razbojništvo nad radnicom sportske kladionice "Sport plus".
U ulici Kolodvorska, općina Novo Sarajevo, dvije nepoznate osobe su u srijedu u 22.40 sati uz prijetnju nožem izvršile razbojništvo nad radnicom u sportskoj kladionici "Sport plus". Otuđena je određena suma novca.

Razbojništvo nad radnicom u sportskoj kladionici "5 Plus"
U ulici Stupska, općina Ilidža, nepoznata maskirana osoba je u srijedu u 22.05 sati uz prijetnju nožem izvršila razbojništvo nad radnicom u sportskoj kladionici "5 Plus". Otuđena je određena suma novca.

Policija brzom intervencijom uhapsila razbojnika
U ulici Trg heroja, općina Novo Sarajevo, dvije nepoznate osobe su uz prijetnju nožem izvršile razbojništvo nad uposlenicom u apoteci "Delfin". Otuđena je određena suma novca i mobilni telefon. Istoga dana je policija hitnom intervencijom u 20.30 sati uhapsila B.H. (1987.), nastanjen u Sarajevu, zbog razbojništva.

S.A. uhapšena po osnovu potrage  
U ulici Brodac, općina Stari Grad Sarajevo, na osnovu potrage, policijski službenici I PU su u srijedu u 16.30 sati uhapsili žensku osobu S.A. (1979) iz Sarajeva. Istoga dana je predata na nadležnost policijskim službenicima PS Visoko.

Saobraćaj – 26 saobraćajnih nezgoda
U Kantonu Sarajevo dogodilo se 26 saobraćajnih nezgoda, od toga 25 sa materijalnom štetom i jedna sa nastradalim osobama kojom prilikom je jedna osoba lakše povrijeđeno.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno pet vozača, dvije osobe zbog upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita i dva motorna vozila zbog isteka važnosti saobraćanje dozvole, saopćeno je iz MUPKS.

(FENA/Merima Druškić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.