9.5.2023. 17:22
0
Akcija u Srebreniku i Brčkom: Uhapšeno sedam osoba zbog sumnje na pranje novca
FOTO: MUP TK
Šest osoba sa područja Srebrenika i jedno iz Brčko distrikta uhapšeno je zbog sumnje da su se nedozvoljeno bavili bankarskom djelatnošću i prali novac.

Pretresom stambenih i pomoćnih objekata i motornih vozila koje koriste osumnjičeni pronađena je veća količina novca u različitim valutama i aponeima, mobilni telefoni i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem ovih krivičnog djela, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Iz policije navode da su uhapšene osobe čiji su inicijali M.B. /62/, Š.Č. /60/, M.S. /54/, E.S. /65/, Z.O. /59/, K.A. /58/ i M.M. /63/.

Osumnjičene osobe će nakon kriminalističke obrade, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sa dokazima, biti predata Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona, navodi N1. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.