27.6.2023. 16:44
0
Vozač poginuo u nesreći kod Bratunca: Ljekari se satima borili za njegov život
FOTO: N1
Vozač Golfa H.J. iz Vogošće koji je teško povrijeđen jutros u saobraćajnoj nesreći u mjestu Hranača kod Bratunca, preminuo je u UKC Tuzla, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Nesreća se desila na putu Bratunac-Konjević Polje oko 5.30 časova, a do nje je došlo kada su se sudarili Golf kojim je upravljao H.J. te Renault za čijim volanom je bio G.A. iz Srebrenice.

“Oba lica su zadobila povrede i prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Bratunac, a lice H.J. je zbog stepena povreda vozilom hitne pomoći prevezno u JZU Bolnica Zvornik odakle je na dalje liječenje upućeno u JZU Univerzitetsko klinički centar Tuzla. Danas, oko 12 časova od strane doktora JZU UKC Tuzla, obaviješteni smo da je lice H.J. podleglo povredama koje je zadobilo u saobraćajnoj nezgodi. Rad na dokumentovanju saobraćajne nesreće je u toku”, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac izvršili su uviđaj saobraćajne nesreće bez obustave saobraćaja. Na terenu su intervenisali i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bratunac koji su iz vozila izvlačili povrijeđene.

Policija radi na dokumentovanju ovog događaja.


(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.