15.12.2023. 14:53
0
Sarajevo: Nastavnik osuđen na četiri godine zbog bludnih radnji nad maloljetnom učenicom
Sarajevski Općinski sud prvostepeno je osudio nastavnika čiji su inicijali N.B. na četiri godine zatvora zbog bludnih radnji nad maloljetnom učenicom, saopšteno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Nakon izricanja presude, Sud je optuženom produžio pritvor, navedeno je u saopštenju.

U decembru prošle godine direktor Osnovne škole “Stari Ilijaš” Adem Alić rekao je da je podnesena prijava protiv nastavnika u toj obrazovnoj ustanovi.

“Mogu potvrditi informaciju da je učenica prijavila nastavnika fizičkog vaspitanja za bludne radnje. Mi smo postupili po protokolu i u saradnji sa roditeljima slučaj smo prijavili policiji i on je procesuiran”, rekao je tada Alić.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.