16.12.2023. 16:17
0
Nova tragedija na bh. cestama: U saobraćajnoj nesreći poginuo 19-godišnjak
FOTO: Crna hronika.info
Tokom današnjeg dana dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo marke Peugeot. Nesreća se dogodila u jutarnjim satima u 4:05 u mjestu Potkraj kod Breze.

U vozilu su se nalazila dvojica mladića, 18-godišnjak i 20-godišnjak. Usljed neprilagođene brzine uslovima na cesti mladi vozač izgubio je kontrolu nad vozilom, sletio sa ceste i udario u stablo drveta.

Odmah na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a ZDK kao i ljekari Doma zdravlja u Brezu kako bi pomogli povrijeđenim mladićima.

Nažalost, 18-godišnji vozač preminuo je u Domu zdravlja u Brezi dok je njegov suvozač prošao sa lakšim tjelesnim povredama. Poginuo je mladić pod imenom Kerim Ganić saznaje Crna-Hronika.

Ovu informaciju potvrdio je i gospodin Samir Valentić, glasnogovornik MUP-a ZDK. 

“U jutarnjim satima u 4:05 u mjestu Potkraj Općina Breza dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo 1 putničko motorno vozilo. Uslijed slijetanja sa kolovoza, vozač je udario u stablo drveta. Za volanom se nalazio K.G. 2005 koji je nažalost preminuo u Domu zdravlja u Brezi, a kao suvozač nalazio se H.K. 2003 koji je prošao sa lakšim tjelesnim povredama”, potvrdio je glasnogovornik MUP-a ZDK Samir Valentić. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.