6.2.2024. 22:03
1
Novi detalji drame u Sarajevu: Poznato ko je učestvovao u masovnoj tučnjavi na Dolac Malti?
FOTO: Avaz
U sarajevskom naselju Dolac Malta došlo je do masovne tučnjave, a sada su poznati prvi detalji.

Kako je za portal Radiosarajevo.ba navela Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo, jedna osoba je povrijeđena. 

"Policijska uprava Novo Sarajevo zaprimila je poziv da je oko 20.40 sati, u ulici Bulevar Meše Selimovića, došlo do tuče između više osoba.

Jedan muškarac je zadobio povrede oštrim predmetom i trenutno je na KCUS na utvrđivanju stepena povreda. Policijski službenici su na terenu", navela je Mersiha Novalić za naš portal.

Prema nezvaničnim saznanjima, do tučnjave je došlo između navijačkih grupa. Više detalja bi trebalo biti poznato uskoro. 

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.