14.5.2024. 9:11
0
Air Arabia i Wizz Air povećavaju broj letova iz Sarajeva
Air Arabia je povećala broj letova iz Sharjaha za Sarajevo od početnog plana. Plan je bio da kompanija leti sedam letova sedmično od 10.6. do 8.9, no sada će letjeti više letova i nešto duže.

Kompanija sa letovima počinje 10.6. i letjet će devet sedmičnih letova (svakodnevno i dva dnevna leta petkom i nedjeljom). Kompanija će letjeti sa Airbusom A320. U 2023. kompanija nije imala letova za Sarajevo, piše zamaaero.com.  

Od početka zimskog reda letenja Wizz Air povećava liniju Sarajevo-London Luton sa dva na čak četiri sedmična leta. Letovi će se sada operirati ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom sa Airbusom A321. Kompanija na liniji ima konkurenciju Ryanaira i TUI-a.  

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.