4.2.2016. 14:24
0
Navijači Barce aplauzom i pjesmom pozdravili Denisa Cherysheva, koji je koštao Real izbacivanja iz Kupa kralja
Barcelona je sinoć u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja deklasirala Valenciju sa 7:0.

Piše: Haris Ahbabović

Jedan od trenutaka koji je obilježio utakmicu bio je ulazak Denisa Cherysheva u igru, inače fudbalera Real Madrida koji je do kraja sezone posuđen Valenciji. Inače, upravo je ruski fudbaler "koštao" Real Madrid ispadanja iz Kupa kralja, jer nije imao pravo da igra zbog kartona.

Navijači Barcelone su pozdravili Rusa ovacijama i sarkastičnim aplauzima tokom ulaska u igru. Čak se čula pjesma sa tribina Nou Campa: "Cheryshev, mi te volimo".

Podsjećanja radi, Real Madrid je prije nekoliko mjeseci izbačen iz Kupa kralja, pošto je na prvom meču šesnaestine finala protiv Cadiza (3:1) igrao ruski fudbaler, koji je trebalo da pauzira zbog suspenzije. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.