9.3.2016. 18:44
3
Husić o napadu na Selimovića: Dužni su nam 20.000 KM jer smo prošle godine igrali za njih
Predsjednik Slobode Azmir Husić rekao je da je uzrok sukoba između njega i direktora Sarajeva Dine Selimovića nakon današnjeg susreta Kupa BiH "provociranje Selimovića" i dug koji imaju prema Slobodi.

- Šta će biti uzrok, pored onakve utakmice dođe i Dino da te provocira, u tvom i na tvom – rekao je Husić, piše Avaz.

Na pitanje da pojasni taj komentar, predsjednik Slobode rekao je da je Selimović pričao kako "Sloboda treba dobiti još koji žuti karton, a Sarajevu sviran još jedan penal".

- Valjda to tako treba da bude kad Sarajevo igra, najmanje dva penala. Možda je on malo i iznerviran što nismo dobili i jedan crveni, ima i tu malo razloga – rekao je Husić.

Na videu objavljenom u medijima Husić u određenom kontekstu spominje 20.000 KM.

-  To sam mu rekao, on vrlo dobro zna u vezi čega. Imaju neriješenih računa, niko im ne bi spominjao da nemaju. Premije koje su obećali Slobodi za dobru utakmicu da odigraju 'negdje i nekad'. Očito je da je sve ono što su oni ostvarili, da su to kupili, to nam je svima jasno – rekao je Husić, dodavši da govori o prošloj sezoni.

Ističe da je današnje suđenje sramota ne samo za Sarajevo, nego za sve koji su uključeni u fudbal u BiH, od Saveza pa dalje. 

- To je providno. Nema fudbal smisla, izgubi se, a imamo sve dokaze i ljude koji su bili tu. Do 60. minute oni nama nisu šutali prema golu. Čovjek, kada vidi da ne može, onda lijepo pokloni jedanaesterac i završi utakmicu - kazao je Husić, piše Avaz.

(Merima Druškić)

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.