9.3.2016. 19:27
2
"Husref Musemić je spriječio sukob, već sam saznao da Husić optužuje Sarajevo za mutne radnje"
Nakon današnjeg incidenta nakon utakmice Sloboda - Sarajevo, kada su se verbalno sukobili Azmir Husić i Dino Selimović, za N1 se oglasio i direktor Sarajeva.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, predsjednik Slobode, Azmir Husić, je "prozvao" Selimovića kako kako njegov klub duguje Slobodi 20.000 KM zbog "premija koje su obećali Slobodi za dobru utakmicu da odigraju negdje i nekad", prema riječima Husića.

Direktor Sarajeva je za N1 rekao:

"Husref Musemić je spriječio sukob i smirio situaciju. Već sam saznao da Husić optužuje Sarajevo za mutne radnje sa sudijama. Pozivam svakog ko želi da to dokaže. Sarajevo će na Koševu dokazati da nećemo morati čekati da nam sudija svira penal, nego ćemo ranije obezbjediti prolaz", rekao je Selimović.

Sloboda je u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH pobijedila Sarajevo sa 2:1. Revanš je za sedam dana na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Foto: FKS Info

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.