15.3.2016. 21:16
3
Navijači Sarajeva Musemića ispratili aplauzima, a Ješića zvižducima, flašama i bakljom
Nogometaši Sarajeva sa dva poraza eliminirani su u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine od ekipe Slobode sa ubjedljivih 3:0 u revanšu na Koševu, te 2:1 u prvom susretu na Tušnju.

Trener FK Sarajevo Miodrag Ješić nakon revanša  je kazao da je njegov tim doživio težak poraz. 

- Podlegli smo pritisku. U utakmicu smo ušli stegnuto, ništa nam nije išlo. Poremetio nas je prvi gol, a  zatim i povreda Kovačevića. Ništa nije funkcionisalo kako treba,  ostaje nam samo da čestitamo Slobodi na zasluženom prolasku dalje - kazao je Ješić, koji se izvinuo navijačima uime Stručnog štaba i igrača.

Njegov kolega na klupi FK Sloboda Husref Musemić izjavio je da je njegov tim trenutno u  boljoj formi.

- Iskoristili smo ukazane prilike i zasluženo prošli dalje. Korektna utakmica sa korektnim suđenjem uz korektnu publiku koja je prepoznala našu borbenost i kvalitet i koja nas je pozdravila aplauzom. To je dobra stvar za naš fudbal - izjavio je Musemić.

Inače, Husref Musemić je sa stadiona ispraćen aplauzima navijača Sarajeva, dok je Miodrag Ješić ispraćen zvižducima. Osim toga, poletila je i nekoliko flaša prema srbijanskom stručnjaku, kao i jedan baklja.

Fena / Source.ba

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.