3.4.2016. 17:30
0
Kamera snimila ljutitog Ronalda koji je gestikulirao zbog navijača koji nije mario za minutu šutnje za Johana Cruyffa
Kao što znate, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Johan Cruyff, nedavno je preminuo u 69. godini života, kada je izgubio bitku sa rakom pluća.

Piše: Haris Ahbabović

Sinoć je odata počast legendarnom Holanđaninu pred El Clasicu između Barcelone i Real Madrida. Naime, jedan od navijača nije mario za minutu šutnje, što je zasmetalo Ronaldu koji je gestom pokazao da neodobrava potez tog navijača.

Podsjećanja radi, Real Madrid je kao gost slavio na Nou Campu sa 1:2, a upravo je Ronaldo postigao pobjednički gol za Kraljeve.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.