26.4.2016. 19:32
0
"Sloboda je razbila tradiciju i dominaciju Sarajeva i Željezničara"
Miroslav Ćiro Blažević nalazi se u penziji i iako nije aktivan u fudbalu redovno prati sva dešavanja u svijetu fudbala, a tako i ona na bh. premijerligaškim terenima.
"Sloboda može to duple krune. Oni su to apsolutno zaslužili i napokon su digli Slobodu na nivo kojoj joj pripada prema tradiciji i renomeu. Vjerujem da su svi pobornici nogometa u BiH sretni jer je Tuzla razbila tradiciju i dominaciju Sarajeva, Željezničara i Širokog Brijega", kazao je za N1 Blažević.

Na drugoj strani tabele, Velež je zakovan za dno tabele, dok je klub iz grada gdje je rođen Blažević, Travnik, u grčevitoj borbi za opstanak.

"Držim palčeve da NK Travnik ne ispadne. Ali i ako ispadne, vratit će se opet, to je njihova sudbina. Moj Travnik je neuništiv. Što se tiče Veleža, velika je to šteta. To nije dobro za bh. fudbal da klub s tradicijom izgubi status prvoligaša.", kaže Blažević za N1.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.