15.5.2016. 10:19
0
Scholes: Da su skoro iz Cityja zvali Guardiolu, vjerovatno bi odbio
Pep Guardiola bi vjerovatno odbio prelazak u Manchester City da su mu u skorije vrijeme "građani" ponudili ugovor, smatra legendarni igrač Manchester Uniteda Paul Scholes, prenosi Anadolu Agency (AA).

Guardiola je još u februaru dogovorio dolazak u City. Međutim, Scholes smatra da bi u ovom trenutku kada City još uvijek nije osigurao plasman u Ligu prvaka, Španac vjerovatno odbio njihov poziv.

"Biće nezgodno za Pepa ako dođe u klub koji nije u Ligi prvaka. Da su ga zvali u skorije vrijeme, ne vjerujem da bi došao. Objavljivanje Guardiolinog dolaska nije pomoglo Cityju nimalo, samo je potcijenilo sadašnjeg menadžera", izjavio je Scholes u razgovoru za britanski "The Times".

Ekipa Manuela Pelegrinija danas će u gostima igrati protiv Swanseaja, gdje im je potreban bar bod kako bi osigurali četvrto mjesto koje vodi u najelitnije klupsko takmičenje. 

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.