14.1.2024. 10:33
0
Mediji iskritikovali Joška Gvardiola: Nedostaje mu fudbalske inteligencije
Mediji u Engleskoj opleli su po reprezentativcu Hrvatske, Jošku Gvardiolu, nakon pobjede Manchester Cityja protiv Newcastle Uniteda.

Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić odigrali su cijeli susret za mančestersku ekipu, koja se nalazi na drugom mjestu engleskog prvenstva s 43 boda, dva manje od vodećeg Liverpoola. Evo što su engleski mediji pisali o Gvardiolovom i Kovačićevom nastupu.

Manchester Evening News je Gvardiolu dao ocjenu 5, a Kovačiću 6. O Gvardiolu su napisali: 

- Gvardiol je imao par dobrih trenutaka, ali i dalje mu nedostaju bolje pozicioniranje i nogometna inteligencija - napisao je Goal o Gvardiolu.

- Gvardiolu nije bilo lako protiv Almirona. Ovo je još jedan dokaz da nije lijevi bočni - napisali su o hrvatskom talentu. 

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.