17.5.2016. 20:48
0
Kakva priča: Navijač Uniteda doputovao iz Sijera Leonea da gleda voljeni klub, utakmica otkazana, ali je onda doživio bajku
Vatreni navijač Manchester Uniteda, Moses Camara iz Sijera Leonea, godinama je skupljao novac kako bi otputovao u Englesku i odgledao meč voljenog kluba, a onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Kada je stigao na Old Trafford utakmica Uniteda i Bournemoutha je iz sigurnosnih razloga otkazana i Moses je bio očajan, jer je morao da se vrati u Afriku a nije ispunio svoj san.

Navijači Uniteda su ga našli uplakanog u blizini stadiona i kada su čuli njegovu priču odlučili su da mu pomognu.

Počeli su da skupljaju novac kako bi Moses ostao do vikenda u Engleskoj i gledao finale FA kupa na Wembleyju, kada Manchester United igra protiv Crystal Palacea.

Na kraju su uspjeli skupiti novac, a mladiću će se ispuniti veliki san.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.