20.6.2016. 14:02
0
Xherdan Shaqiri: Nadam se da Puma ne proizvodi kondome
Xhaka je dvaput mijenjao dres, a po jednom su to morali napraviti Mhmedi i Embolo. Ne samo to, na istoj utakmici probušila se i Adidasova lopta.

Četiri potrgana dresa i probušena lopta.

Goru reklamu od ove teško da proizvođač sportske opreme može sanjati. I to na Euru pred milionima ljudi ispred TV ekrana.

Švicarska i Francuska odigrali su 0-0 u utakmici u kojoj je dnevnicu i više nego odradio oružar švicarske reprezentacije. 

Pumini dresovi švicarskih igrača trgali su se kao da su od papira.

Xhaka je dvaput mijenjao dres, a po jednom su to morali napraviti Mhmedi i Embolo. 

- Nadam se da Puma ne proizvode kondome - rekao je Shaqiri.

- Možda naš proizvođač opreme još nije spreman, mi jesmo - dodao je Embolo.

Na istoj utakmici probušila se i Adidasova lopta.

Francuska i Švicarska osigurale su osminu finala, a Albanija je historijskom pobjedom protiv Rumunije stigla na korak od prolaska dalje jer će možda završiti kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane momčadi na Euru.

Na svoje je došao i legendarni Gary Lineker, autor izjave "Nogomet je igra u kojoj 22 igrača trče za loptom 90 minuta i na kraju uvijek pobjeđuju Nijemci."

"Toliko o njemačkoj učinkovitosti", napisao je Lineker na Twitteru.


(Anesa Agović / Index.hr)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.