22.7.2016. 20:08
0
Barcelona u posljednji trenutak preotela Gomesa Realu, Valencia će zaraditi 50 miliona eura
Andre Gomes, dosadašnji fudbaler Valencije i član portugalske selekcije koja je osvojila EP, od naredne sezone će nositi dres Barcelone.

Piše: Haris Ahbabović

On će potpisati petogodišnji ugovor sa Kataloncima, a Valencia će od tog transfera zaraditi 50 miliona eura.

Za Portugalca su bili zainteresovani i PSG, Manchester United, ali i veliki rival Barcelone, Real Madrid.

List "Marca", tradicionalno naklonjena Realu, pisala je da je dolazak Portugalca u Madrid već gotova stvar, a zanimljivo je da je poslije odluke Gomesa da pređe u Barcelonu promijenila ploču i smatra da je cijena za Gomesa previsoka i da je on još uvijek "nedokazani vezni fudbaler".

Ipak, drugi španski mediji su napisali kako je Barca bukvalno preotela Gomesa Real Madridu, pošto se Portugalac nalazio pred samim potpisom za aktuelne prvake Evrope.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.