24.9.2016. 19:04
0
Novi trener Slobode: Osjetile su se u našoj igri posljedice dešavanja u klubu, suđenje ne bih komentarisao
Sloboda je doživjela poraz protiv Radnika, a mnogi posjetioci smatraju da su Bijeljinci gol postigli nakon nepropisno dosuđenog kornera. Navodno je lopta prije toga izašla izvan terena.

Član stručnog štaba Slobode Nedim Omerović rekao je da ne želi komentirati suđenje, misleći na pogodak, ali i isključenje Ivana Kostića u 87. minuti susreta.

- Osjetile su se u našoj igri posljedice dešavanja u klubu. Mislim da smo igrom zaslužili povoljniji rezultat. Ne bih komentarisao suđenje prije nego što pogledam snimak spornog detalja iz 17. minute - izjavio je za Fenu Nedim Omerović.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.