18.3.2017. 19:07
0
Jagodić: Na poluvremenu sam rekao da utakmica tek sada počinje!
Nije skrivao radost zbog velike pobjede Vlado Jagodić, trener tuzlanske Slobode.

Ako je priželjkivao ppobjedu protiv Sarajeva, sigurno nije mogao pretpostaviti da će biti ovako ubjedljiva.

- Nije mala stvar ovako pobijediti Sarajevo. No, bilo je pitanje kada će ovaj mladi tim „buknuti“. Ono što smo propustili protiv Radnika u Bijeljini, sada smo ostvarili protiv ekipe koja je nanizala seriju pobjeda – kazao je za Fenu trener Tuzlaka Vlado Jagodić.

Nakon vodstva od 1:0 u svlačionici je rekao igračima da ne smiju zatvarati igru.

- Tačnije, rekao sam da utakmica tek sada počinje. Nasreću, vrlo brzo smo u nastavku postigli drugi gol, a poslije je bilo lakše. Mislim da smo danas u potpunosti zaslužili pobjedu – kazao je „coach“ Slobode.

(FENA/Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.