14.7.2017. 11:32
0
Real doveo Ceballosa
Europski nogometni prvak Real Madrid doveo je iz Betisa mladog španjolskog reprezentativca, 20-godišnjeg veznjaka Danija Ceballosa koji je potpisao ugovor na šest sezona.

 "Ceballos će se priključiti momčadi na pripremama u SAD-u", navedeno je u priopćenju kluba iz Madrida.

Ceballos dolazi u Real dva dana nakon što ga je napustio ofenzivni veznjak James Rodriguez, a konkurirati će za mjesto u momčadi hrvatskim reprezentativcima Mateu Kovačiću i Luki Modriću.

Financijski detalji transfera nisu objavljeni.

Ceballos je ovoga ljeta igrao za španjolsku U-21 reprezentaciju koja je u finalu Europskog prvenstva izgubila od Njemačke. On je nakon lijevog bočnog Thea Hernandeza (19) i stopera Jesusa Valleja (20) treći novi igrač u španjolskom prvaku za iduću sezonu čime je Real Madrid pomladio momčad razmišljajući o budućnosti.

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.