19.7.2017. 20:45
0
Francuz Taty na probi u Slobodi
Već dva dana s nogometašima Slobode trenira tamnoputi Francuz Guillaume Taty (20) koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Međutim, ovaj igrač ne dolazi iz nekog francuskog kluba nego iz Angebacka, člana četvrte švedske lige koga trenira i skautira Šener Bajramović, nekadašnji trener Olimpijske reprezentacije BiH, Sarajeva, Jedinstva iz Bihaća, Orašja i još nekih domaćih klubova.

Sloboda trenutno ima previše igrača koji bi željeli ostati u klubu, a kako Taty nije prošao pripreme pod nadzorom Vlade Jagodića, nisu baš preveliki izgledi da će Francuz ostati na Tušnju.

No, Jagodić će konačnu riječ o novom igraču dati tek za nekoliko dana, nakon što napravi popis nogometaša koji će ostati u klubu,  onih koji će na posudbu, te ga isproba na više Slobodinih treninga.

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.