23.7.2017. 21:27
1
Mehmed Janjoš na press konferenciji rekao da od sutra neće biti trener Sarajeva i da podnosi ostavku
FOTO: FK Sarajevo
U derbiju 1. kola BHT Premijer lige fudbaleri Zrinjskog su večeras na Koševu pobijedili Sarajevo rezultatom 1:2.

Piše: Haris Ahbabović

Poveo je Zrinjski kada je gol Pavlovića pogodio Nemanja Bilbija u petoj minuti. Na 1:1 je u 45. minuti sa bijele tačke poravnao povratnik u redove Sarajeva, Krste Velkoski.

Konačnih 1:2 u 57. minuti nakon kontranapada postavlja Filipović. 

"Sutra ću da podnesem ostavku na mjestu trenera Sarajeva, to je moja moralna obaveza. FK Sarajevo ne smije da bude ničiji talac, pa tako ni Mehmeda Janjoša", rekao je na press konferenciji nakon utakmice Mehmed Janjoš, trener FK Sarajevo.

"Ako Uprava kluba ne prihvati moju ostavku, šta će biti? Učinit ću sve da je prihvate. Pokušat ću da ih ubijedim. Potrebno je sada da dođe neko ko će ovo da razdrma. Ne želim da budem neko ko će sputavati Sarajevo, to sam rekao i kada sam dolazio ovdje", rekao je Čala.

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.