1.8.2017. 14:36
1
Riad Bajić novi igrač Udinesea, Želji pripada 220.000 eura
Riad Bajić novi je igrač italijanskog Udinesea, turski Konyaspor je prihvatio uslove dogovora i na svojoj zvaničnoj stranici potvrdio tu odluku.

Također, zahvalili su se bivšem igraču Željezničara i našem reprezentativcu na doprinosu koji je dao u periodu ko ije proveo u njihovom klubu.

- Dao si veliki doprinos našem tim u osvajanu trećeg mjesta prošle sezone, kao i osvajanju historijskog Kupa. Tvoje ime je uklesano u srca cijele naše zajednice. Želimo ti mnogo uspjeha u nastavku karijere, ali i da te prati zdravlje i sreća sa tvojom porodicom - stoji na zvaničnoj stranici turskog kluba.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine nastupao je protekle dvije godine za Konyaspor, u čijem je dresu igrao sjajno, a danas je ovaj turski klub potvrdio da Bajić sutra potpisuje ugovor sa italijanskim timom, nakon što prođe ljekarske preglede.

Turski tim će dobiti 5.400.000 eura i 10 posto od Bajićevog narednog transfera.

To znači da će Željezničaru pripasti nešto više od 220.000 eura. Bajić je prošle sezone za Konyaspor u svim takmićenjima upisao 46 nastupa, uz 20 golova i šest asistencija.

(NAP/Alen Avdić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.