26.11.2017. 17:39
1
Saopćenje iz FK Željezničar: Ulaznice će važiti i za sutrašnju utakmicu, prema nalogu službenih lica izvršeno je bojenje postojećih lopti u crvenu boju
Vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva, koji se danas trebao igrati na stadionu Grbavica, odgođen je zbog snježnih padavina i lošeg terena.

Piše: Haris Ahbabović

Danas su se saopćenjem za javnost oglasili ispred FK Željezničar. U saopćenju stoji sljedeće:

"FK Željezničar će učiniti sve da se obezbijede uslovi za odigravanje utakmice protiv FK Sarajevo u terminu od 13:00 sati u ponedjeljak 27.11.2017. kako i stoji u propozicijama NFSBiH.

Obavještavamo navijače i jednog i drugog tima, da će iskorištene ulaznice važiti za sutrašnju utakmicu. Kapije stadiona se otvaraju u 12:00 sati, a ukoliko bude drugih informacija FK Željezničar će blagovremeno obavijestiti javnost.

Obzirom da se postavlja pitanje postojanja lopti za igranje u snježnim uslovima, želimo napomenuti da se takmičenje može igrati samo službenim loptama NFSBiH koje su dostavljene na početku sezone. Prema nalogu službenih lica izvršeno je bojenje postojećih lopti u crvenu boju.

Pored navedenog FK Željezničar je u toku pripreme utakmice učinio sve što je bilo naloženo, tako je teren po uputi službenih lica prvo markiran bijelom bojom, a nakon toga i crvenom bojom. Međutim, zbog intenziteta snježnih padavina, teren nije bilo moguće očistiti", stoji u saopćenju kluba sa Grbavice.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.