2.8.2018. 20:45
0
Vazquez i Asensio prozivali De Geu: Kariuse, Kariuse!
Španski golman David de Gea vratio se klupskim obavezama u pobjedi Manchester Uniteda od 2:1 nad Real Madridom na Internacionalnom kupu šampiona.

Uprkos prefiksu 'prijateljski' koji je ovaj meč imao, fudbaleri 'kraljevskog kluba' Lucas Vazquez i Marco Asensio iskoristili su priliku da prozovu zemljaka. Naime, u tunelu je dvojac dozivao De Geu imenom Lorisa Kariusa.

Španci su izazivali reprezentativnog saigrača zbog loših intervencija na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, na kome je golman Uniteda primio šest golova u četiri meča (ne računajući penal seriju), a samo je jednom odbranio udarac protivnika.

Zbog lošeg turnira i ispadanja Španije u osmini finala, tamošnji mediji su učinak De Gee poredili sa vrlo lošom partijom golmana Liverpoola Lorisa Kariusa u finalu Lige šampiona, u kome su "Redsi" izgubili upravo od Real Madrida, prenosi SportKlub.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.