26.12.2018. 22:46
0
Inter u posljednjim minutama do pobjede protiv Napolija: Navijači Intera rasističkim povicima i imitiranjem majmuna vrijeđali Koulibalyja
U okviru 18. kola talijanske Serije A Inter i Napoli su odigrali derbi na Meazzi, a slavio je Inter rezultatom 1:0.

Inter je većim dijelom prvog poluvremena bio bolji protivnik na terenu, te su imali više šansi da postignu pogodak. No, u prvom dijelu nismo vidjeli pogodak, te se na pauzu otišlo pri rezultatu od 0:0.

U nastavku, drugačija slika. Napoli je dominirao i imao inicijativu na sredini terena, a imali su i nekoliko šansi da stignu do vodstva.

Prvi i jedini pogodak na utakmici vidjeli smo u drugoj minuti nadoknade kada je rezervista Lautaro Martinez postigao pobjednički gol za Inter.

Također, treba spomenuti da su navijači Intera tokom cijelog susreta rasističkim povicima vrijeđali igrača Napolija Koulibalyja. On je dobio i crveni karton, pošto je aplaudirao sudiji.

Napoli je ostao drugi sa 41 bodovom, Inter je treći sa pet bodova manje.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.