5.2.2019. 22:04
0
Cantona: Ne mogu ništa da vam kažem, ali oduševit ćete se
Legenda Manchester Uniteda, Eric Cantona, zagolicao je maštu navijača kluba sa Old Trafforda samo jednom fotografijom na Instagramu.

Već neko vreme priča se da bi Manchester United na mjesto direktora fudbala mogao da dovede Erica Cantonu, a legendarni fudbaler nije uradio ništa da te priče obeshrabri. Naprotiv.

Na svom Instagram profilu Cantona je uz fotografiju ostavio i komentar koji je svima zagolicao maštu:

"Ne mogu ništa da vam kažem, ali oduševit ćete se".

To je bilo dovoljno kladionicama da "obore" kvotu na ulog da će Cantona doći u Manchester United, a navijačima da počnu da zamišljaju kako bi to izgledalo.

Sve je počelo jednostavnom najavom kluba da bi moglo da dođe do nekih promjena u upravi nakon odlaska Jose Mourinha i da bi to moglo da znači da će biti uvedena i funkcija direktora fudbala. Ostalo je ostavljeno mašti na volju svima, a šta će od cijele maštarije postati stvarnost ostaje nam da vidimo, prenosi Sport Klub.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.