8.1.2023. 19:44
0
Tevez šokirao izjavom: Slabo sam pratio SP, nisam još čestitao Messiju
Bivši argentinski napadač Carlos Tevez otkrio je da je slabo pratio put reprezentacije svoje zemlje do naslova svjetskog prvaka u Kataru, da je više gledao selekciju koju je ona pobijedila u finalu te da još nije čestitao dugogodišnjem saigraču Lionelu Mesiju (Messi) na osvajanju posljednje velike titule koja mu je nedostajala.

Nisam baš pratio Svjetsko prvenstvo, ali vidio sam dosta utakmica Francuske jer je to selekcija koja mi se sviđala - rekao je Tevez u razgovoru za Radio Mitre. 

- Nisam još pisao Messiju jer mu je telefon vjerovatano eksplodirao od poziva i poruka, ali vrlo sam sretan što su moja djeca slavila njegove golove.

Tevez je završio karijeru 2021., nakon čega se okušao kao trener argentinskog prvoligaša Rosario Centrala, ali napustio je klupu nakon završetka sezone prošle jeseni.

S argentinskom reprezentacijom igrao je tri finala Kopa AMerike (2004., 2007. i 2015.), a ona je počela osvajati trofeje taman nakon što se on oprostio.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.