11.5.2023. 8:09
0
Edin Džeko ušao u odabrano društvo pa poručio: Još 90 minuta do ostvarenja sna
Edin Džeko je još jednom bio junak Intera.

U trijumfu Nerazzurra 2:0 protiv Milana u prvom meču polufinala Lige prvaka Dijamant je postigao vodeći gol za 1:0. Mrežu rivala zatresao je u 8. minuti i tako je stigao do 20. gola u Ligi prvaka nakon što je napunio 30 godina.

Na taj način kapiten Zmajeva ušao je u odabrano duštvo. Osim njega to je pošlo za rukom još i Cristianu Ronaldu, Lionelu Messiju, Zlatanu Ibrahimoviću, Karimu Benzemi, Robertu Lewandowskom i Didieru Drogbi.

Džeko je nakon utakmice govorio za Inter TV.

- Gol? Bila je to uigrana akcija. Primio sam prekrasnu loptu iz kornera i sve je dobro završilo. Ekipa je dobro odradila posao, a ovakvo polufinale se ne događa svake godine. Imali smo energije i to se vidjelo od prve minute.

Možda smo mogli i do trećeg gola, ali i ovo je dobro. Moramo nastaviti ovako, zadržati koncentraciju i u revanšu jer imamo još 90 minuta do ostvarenja sna - kazao je Džeko.


(Ajdin B.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.