6.9.2023. 12:18
0
Francuz baš nema sreće: Paul Pogba ponovo povrijeđen
Francuski fudbaler je prošle sezone odigrao samo deset utakmica za svoj klub, a sada je ponovo povrijeđen

Francuski veznjak, koji nastupa za Juventus Paul Pogba, doživio je novu povredu, objavila je Stara dama.

Pogba baš nema sreće posljednjih godina i više vremena provodi van terena nego na njemu, ali srećom po klub iz Torina, čini se da najnovija povreda nije ozbiljnije prirode.

- Paul Pogba je prošao ljekarske preglede, koji su isključivali prisustvo ozbiljnih mišićnih povreda. Utvrdili smo blago preopterećenje mišića desne butine, navodi se u zvaničnom saopštenju Juventusa.

Također, Stara dama je najavila da će Pogba nastaviti sa procesom oporavka kako bi se uskoro vratio treninzima, pa će tako on propustiti mečeve Francuske, koje Trikolori igraju protiv Irske i Njemačke, u sklopu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Podsjetimo, ni prošla sezona za Pogbu nije bila baš idealna, već je obilježena raznim povredama, pa je odigrao samo deset utakmica.

Također, vrijedi spomenuti kako Juventus trenutno zauzima treće mjesto na tabeli u Seriji A, sa sedam osvojenih bodova, a u sljedećem, četvrtom kolu, igrat će protiv Lazija, navodi Oslobođenje.ba

(Mubina Lj.I.)

Paul Pogba
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.