4.10.2023. 11:39
0
United tone sve niže, a Ten Hag tvrdi: U ovom smo svi zajedno
FOTO: Facebook
Galatasaray se iz Manchestera u Istanbul vratio s punim plijenom.

Crveni đavoli su dobro započeli susret, imali su 1:0 i 2:1 golovima Rasmusa Hojlunda do 70. minute, a onda je u deset minuta uslijedio preokret turske ekipe golovima Akturtogloua i Icardija.

United je izgubio pet od posljednjih sedam utakmica i u prvenstvu je deseti, a nakon utakmice sve je prokomentirao Erik ten Hag kojemu se opasno trese stolica nakon novog poraza.

“Pogreške u koncentraciji koje činimo ne možete si dopustiti na ovoj razini. Protivnik te ekspresno kazni. Ovo je teško kontrolirati. Svi smo u ovome zajedno. Dvaput smo bili u prednosti i kontrolirali utakmicu. Očekujemo više od sebe, svi mi zajedno. Rasmus je postigao dva sjajna gola. Zadovoljni smo zbog toga, ali, naravno, nismo dobili utakmicu. On može biti stvarno zadovoljan svojim golovima.”, rekao je Ten Hag, prenosi N1.

(Mubina Lj.I.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.