14.10.2023. 8:18
0
Zvjezdan Misimović početkom meča objavio zanimljivu fotografiju, onda je u nastavku uslijedio šok kakav nije očekivao
Fudbaleri Bosne i Hercegovine upisali su treću pobjedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Lihtenšatajna u Vaduzu 2:0.

Debi na klupi Zmajeva imao je Savo Milošević i reprezentativci naše zemlje izgledali su mnogo bolje nego u prethodnim mečevima.

Tehnički direktor reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović, objavio je fotografiju navijača BiH, najvatrenije navijačke grupe BH Fanaticosa na početku meča.



Nekadašnji veznjak nije ni slutio da će BHF u toku drugog poluvremena ubaciti baklje u teren i prekinuti meč te poslati poruku “Savez napolje!”.

Bila je to jasna poruka čelnim ljudima Nogometnog saveza BiH na čelu sa Vicom Zeljkovićem, ali i Misimoviću koji je Zeljkovićev prvi saradnik, da žele njihov odlazak sa kormila reprezentacije BiH.

Nešto ranije navijači Zmajeva su podigli transparent na kojem je pisalo:

“I pred Bogom i pred svijetom, zavjet ćemo dati, nikad Bosna, nikom Bosna neče robovati”

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.