23.10.2023. 10:48
0
Nakon što nije sjeo na klupu bh. reprezentacije: Vahid Halilhodžić preuzima klupu regionalnog velikana?
Hajduk je sinoć na Poljudu poražen od Osijeka rezultatom 0:2, a poslije ovog meča, navijači su krenuli da zvižde igračima, ali i skandiraju treneru Ivanu Leki.

Leko je prišao i čestitao stručnom štabu Osijeka na dobroj partiji i pobjedi, a u tom trenutku je sa stadiona krenulo skandiranje: ‘‘Leko, odlazi‘‘.

S obzirom na to da su navijači iskazali nezadovoljstvo zbog loše predstave splitske ekipe protiv Osijeka, Leko bi uskoro mogao napustiti klupu Hajduka.

Kako navode Sportske novosti, tri su kandidata za njegovog nasljednika, među kojima je i Halilhodžić. Popularni Vaha je trenutno bez angažmana, često odmara na moru u Hrvatskoj, dobro poznaje mentalitet u toj zemlj, te sigurno ima iskustvo i znanje koje je potrebno splitskom timu.

Pored njega, kao potencijalni novi trener Hajduka se spominje i Nenad Bjelica, ali i Goran Tomić, a ko će biti zamjena za Leku, ukoliko zaista dođe do njegovog otkaza, ostaje nam da vidimo. 

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.