26.10.2023. 11:12
0
Određena imena sudija za susrete 12. kola Premijer lige BiH
FOTO: FK SARAJEVO
12. kolo Premijer lige BiH je pred nama, a poznata su imena sudija koji će dijeliti pravdu na utakmicama predstojećeg vikenda.

Prva utakmica bit će odigrana u petak, Željezničar će u goste kod Igmana u Konjic, a ovaj meč je pripao Harisu Halkiću. Pomoćnici će mu biti Davor Beljo i Aleksandar Smiljanić, dok će četvrti sudija biti Ernis Džemidžić.

U subotu će biti odigrana dva meča. Sloga će ugostiti Sarajevo s početkom od 13 sati i 30 minuta, dok će u drugoj utakmici tog dana Borac biti domaćin ekipi Širokog Brijega. Ta utakmica će početi u 16 sati.

Meč u Doboju je pripao Luki Bilbiji, dok će mu pomoćnici biti Jure Musa i Arnel Novalić. Četvrti sudija na ovom susretu će biti Josip Martinović. Duel u Banjaluci će suditi Aleksandar Njegomirović. Pomoćnici će mu biti Davor Maksimović i Mirza Demir, dok će uloga četvrtog sudije pripasti Draženu Mariću.

Nedjelja je također rezervisana za dvije utakmice. Zvijezda 09 je domaćin Veležu, a taj meč će početi u 14 sati. Posušje će ugostiti Zrinjski s početkom od 18 sati i 40 minuta

Duel u Ugljeviku će suditi Antonio Tomić, a pomagat će mu Davor Vukašinović i Ivo Maglica. Meč u Posušju je pripao Erminu Sivcu, a pomagat će mu Emir Zahiragić i Moamer Čaušević.

Posljednju utakmicu u ponedjeljak između Tuzla Cityja i GOŠK-a će suditi Benjamin Deljković, a pomoćnici će mu biti Damir Lazić i Marijan Ćosić.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.