10.11.2023. 9:48
0
Poslije utakmice Klopp bio veoma ljut: Čija je ovo ideja?
FOTO: Screenshot
Fudbaleri Liverpoola iznenađujuće su poraženi rezultatom 2:3 na gostovanju u Toulouseu i izgubili su prve bodove u ovoj sezoni Evropske lige.

Do pobjede Toulouse su vodili Aron Donum, Thijs Dallinga i Frank Magri, koji su bili strijelci golova. Kristijan Kaseres je postigao autogol, a strijelac za goste je bio i Diogo Jota.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp je bio izrevoltiran na konferenciji za medije. Mediji iz Engleske tvrde da je ona održana u šatoru te da su je slavljem prekidali navijači Toulousea:

- Čija ideja je bila da se ovdje održi konferencija za medije? To je zanimljivo pitanje - rekao je Klopp, prenosi Avaz.

(Mubina Lj.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.