25.12.2023. 7:55
0
Iznervirani Džeko otvorio oči poznatom novinaru: "Budi ozbiljan,to je tipično za njih, sramotno, bolji si od toga"
FOTO: Screenshot/x
Uzavrele su strasti nakon derbija Fenerbahčea i Galatasaraya koji je okončan rezultatom 0:0. Sve su započeli Lavovi objavom fotografije Maura Icardija sa modricom ispod lica na šta je reagovao i Edin Džeko.
Uzavrele su strasti nakon derbija Fenerbahčea i Galatasaraya koji je okončan rezultatom 0:0. Sve su započeli Lavovi objavom fotografije Maura Icardija sa modricom ispod lica na šta je reagovao i Edin Džeko.

Utakmica na Sukru Saracoglu stadionu je bila poprilično loša. Viđen je samo jedan šut u okvir gola što dovoljno govori koliko je bilo (ne)uzbudljivo. Ali uzbuđenja su uslijedila u popularnom trećem poluvremenu.

Prvi u javnost je izašao Galatasaray. Aktuelni prvak Turske je objavio fotografiju Icardija sa modricom ispod oka uz naglasak kako se manipuliše turskim fudbalom.

"VAR soba i 26 kamera ne mogu vidjeti i sramota nas je u njihovo ime što se ovo dešava. Oni koji hoće pravdu za sebe nastavljaju da manipulišu turskim fudbalom na svakom kanalu", poručili su iz Galatasaraya.

Sasvim očekivano ubrzo je uslijedila reakcija iz tabora Fenerbahčea s porukom da Galatasaray od sebe pravi žrtvu tako što su objavili fotografiju igrača koji je glavom udario stativu.



S obzirom na popularnost oba kluba reakcije je prenio i Fabrizio Romano, najpoznatiji transfer guru kojem je odlučio odgovoriti Edin Džeko.



"Tip je glavom udario u stativu i objavili su ga na Instagramu i plaču za penalom", počeo je Džeko uz niz emotikona koji se smiju.

"Tipični oni. Sramotno. Budi ozbiljan Fabrizio, bolji si od toga", napisao je Džeko u odgovoru.

Zaista je prava rijetkost vidjeti Džeku da se upušta u slične komentare, pogotovo na društvenim mrežama pa i ova reakcija najbolje opisuje revolt popularnog Dijamanta.

Inače, dva istanbulska rivala naredni meč igraju već u petak. U pitanju je turski Superkup. Meč će se igrati u Rijadu, ali nema sumnje da će biti vatreno kao da se igra u Istanbulu pogotovo nakon posljednjih dešavanja.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.