3.1.2024. 12:58
0
Saradnja između saudijskog Future Falcona i Željezničara će biti u potpunosti prekinuta: Za novi projekat se vremena nema
Saradnja između Future Falcon programa iz Saudijske Arabije i FK Željezničar će biti u potpunosti prekinuta, saznaje portal Sportske.ba.

Iako je saradnja ozvaničena tek prošlog mjeseca, već sada je završena nakon što je Abdulhakeem Al-Tuwaijri podnio ostavku na šefa stručnog štaba.

Prema saopštenju koje su objavili Plavi sa Grbavice, ostavka je uslijedila nakon intenzivnih razgovora FK Željezničar i predstavnika razvojnog programa Future Falcons u kojima je Uprava Kluba postavila jasna očekivanja i rokove u aktivnostima jačanja igračkog kadra.

Između ostalog ostaje upitno šta će biti sa pripremama Plavim koje su trebale biti napravljene upravo u Španiji u kampu Future Falcon programa, te koje su planirane sa početnim datumom 8. januara, te odlaskom u Španiju 17. januara.

Međutim, ostaje upitno vidjeti šta će biti i sa Abdulmalik Al-Jaberom koji je ove polusezone rijetko dobijao pravu priliku na Grbavici. S obzirom da je početak saradnje sa FF programom započeo, upravo sa njegovim dolaskom među Plave.

Nakon teške sezone za Željezničar, ostaje pravo pitanje u kojem pravcu će sada Plavi krenuti, jer vremena za novi projekat defintivno nema, pišu Sportske.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.