16.3.2024. 22:19
1
Horde zla parolom pokazale šta misle o Hadžibegiću: “Faruk, stidi se!”
Fudbaleri Sarajeva u 23. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Asim Ferhatović - Hase ugostili su ekipu GOŠK-a.

Bordo tim ima prednost od 3:0 i na dobrom je putu da upiše prvi trijumf u nastavku sezone, a na startu drugog dijela na sjevernoj tribini podignuta je i zanimljiva parola.

Podigli su je najvatreniji navijači Sarajeva, popularne “Horde zla”, a upućena je legendi ovog kluba, Faruku Hadžibegiću.

“Još jedna ‘legenda’ bez prava glasa. Faruk, stidi se”, poručili su na paroli.

Ova reakcija prouzrokovana je nedavim odlaskom Hadžibegića na “Dan fudbala RS”, gdje je primio i zlatnu povelju “Miljan Miljanić” koju dobijaju sportisti za posebne rezultate ostvarene u nogometu.

(Erna H.) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.